Klimaat wereld
Een reis naar Portugal

Als u een bestemming zoekt om volledig terug tot uzelf te komen in een wondermooi natuur landschap of een prachtig strand dan kiest u voor Portugal.
U kan met het vliegtuig reizen of met de auto, ondanks de lange reisduur maakt u wel de kans om Europa te verkennen en andere mooie plekjes te bezichtigen.
Maar wat maakt nu de doorslag? Wat maakt Portugal anders dan een andere bestemming? Wat zal u een reis laten boeken naar dit unieke land? Dat leest u in de volgende tekst.

Informatie

  • Portugal telt een kustlijn van 832km, waaronder de Algarve, met zijn witte privé stranden en prachtige lavendel dat het hele jaar door bloeit is dit een populaire plek om naar toe te gaan.
  • Een lage luchtvochtigheid in de zomer dat maakt dat het niet te benauwd word, en milde winters van ongeveer 16°c. Perfect voor wandelaars.
  • Portugal is een zoet land, een typisch gebak dat u moet geproefd hebben is Pastel de nata, of traditionele honing met een plakje ambachtelijke geitenkaas.
  • Het streven naar bio-producten van de plaatselijke bevolking.
  • En voor de natuurliefhebbers is de lente periode zeker aan te raden, door de opkomende warmte van de zon en plaatselijke regenbuien komt alles tot leven en ziet u een uitgebreid kleurenpalet van de natuur.
  • Prachtige open sterrenhemel.

Tips

Door de atlantische oceaan waait er altijd een koel zeebriesje door het land maar laat u hier niet door misleiden, bescherm uzelf door een hoofddeksel te dragen.
Het is aangewezen om een auto te huren zodat u niet enkel makkelijk maar ook comfortabel door Portugal kan reizen.

Alvast een fijne reis gewenst.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *