Het klimaat in Orlando
Orlando is een stad in de Amerikaanse staat Florida. Orlando kennen veel mensen van de grote pretparken zoals Disneyland en SeaWorld die zich rondom de stad bevinden. Orlando is voor veel Amerikanen centraal gelegen en de temperaturen zijn heel erg prettig gedurende het hele jaar. Afgezien van het lekkere weer, grote winkelcentra en de pretparken is de stad Orlando verder niet echt interessant.

Klimaat Orlando:

Het klimaat in Orlando

Zoals hier boven genoemd is, is het klimaar in Orlando erg aangenaam. Het is er het hele jaar door vrijwel altijd boven de 20 graden. Orlando kent van mei tot oktober een regenseizoen, gedurende deze periode kan het vaak kort en heftig regenen. Omdat het in de zomer erg warm kan worden, kan het erg klam aan voelen in combinatie met regenbuien. Van juli tot december kent Orlando een orkaanseizoen, wellicht iets om aan te denken als u een bezoek overweegt. Het risico op een orkaan is gelukkig niet erg groot omdat Orlando landinwaarts ligt.

  • De beste tijd om Orlando te bezoeken is het voorjaar.
  • Van mei tot oktober is het regenseizoen
  • Van juli tot december is het orkaanseizoen

Wanneer een bezoek brengen aan Orlando?

Het regenseizoen is uiteraard niet de ideale periode om uw bezoek aan Orlando te plannen. Het voorjaar is bij uitstek een fijne periode omdat het dan droog is en lekker warm. De winter is zeker ook geen slechte periode maar het kan dan wat koeler zijn. Reizend vanuit Nederland zal het weer altijd vele malen beter zijn dan bij ons. Vooral voor kinderen en lieshebbers van pretparken is Orlando zeker het bezoeken waar.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *