Een reisje naar het zonnige Miami
Een reisje plannen zoals de sterren
Miami is een gekende zonnige bestemming die vooral geliefd is bij de grote sterren. Toch betekent dit niet dat ook jij hier niet heen kan gaan. Het is een zonnige plek voor jong en oud. Natuurlijk is het belangrijk dat je je trip toch wat voorbereid voor je echt vertrekt.

Wat kan je allemaal doen in Miami?
Natuurlijk kan je kiezen om te genieten van de mooie stranden en het mooie weer, om er een kleurtje op te doen… Toch is Miami veel meer dan dat!

  • Wanneer je houdt van een beetje zon en golf, dan ben je zeker op je plaats in Miami. Er zijn genoeg plaatsen waar je kan golfen terwijl je geniet van de zon.
  • Je kan een bezoekje brengen aan Miami Seaquarium. Hier kan je dolfijnen, krokodillen, orka’s… bezichtigen.
  • Je kan iets actiever aan de slag gaan en wat gaan surfen.
  • Je kan Miami Metrozoo bezoeken. Dit is een subtropische dierentuin gelegen in Miami.

Het klimaat in Miami
De gemiddelde temperaturen aan land bevinden zich tussen 15 en 31 graden. Aan zee ligt dit ietsje anders. Hier liggen de gemiddelde temperaturen tussen 24 en 30 graden.

Het meeste neerslag bevindt zich in de maand mei en juni. De minste neerslag valt in de maanden januari, februari, maart en december. De overige maanden zit het aantal neerslag hier wat tussen.

Je ziet vast al dat Miami een bezoekje waard is. Bij interesse om een reis te boeken naar Miami is het uiteraard aangeraden verdere info op te zoeken over deze plaats.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *