Klimaat Malaga
Het zonnige en prachtige Malaga
Misschien heb je wel al gehoord van Malaga. Malaga is een plaats in het zonnige land Spanje. Het is een zeer toeristische plaats om heen te gaan. Je kan er genieten van de zon, maar natuurlijk is er veel meer te beleven in Malaga dan dat!

Wat kan je doen in Malaga?
Iedereen weet vast wel dat je kan genieten in Malaga van de zon en het mooie weer. Toch kan je veel meer doen dan dat.

  • Zo kan je bijvoorbeeld genieten van de omgeving door een fietstocht te maken, of een wandeltocht. Zo kan je plaatsen zien die je anders misschien niet zou zien.
  • Voor de shoppers onder ons is er ook veel te beleven. Zo kan je bijvoorbeeld naar de winkelstraatcalle Marques de Larios.
  • Je kan genieten van Arabische baden.
  • Je kan ervoor kiezen om bepaalde kerken en dergelijke te bezoeken, al dan niet met een gids aan je zijde.
  • Enzovoort.

Het klimaat in Malaga
De gemiddelde temperatuur schommelt tussen de 15 en 22 graden. De warmste maanden zijn uiteraard de zomermaanden, namelijk van juni tot oktober ongeveer.

Qua neerslag zijn de maanden november, december en januari het ergst qua hoeveelheid neerslag. In de maand juli is de hoeveelheid neerslag in Malaga Nihil. Daarna volgend de maanden mei, juni, augustus en september met een zeer kleine hoeveelheid neerslag. Iets meer neerslag vind je in de maand april. Februari, maart en oktober zijn de maanden die het meest neerslag bevatten na de maanden november, december en januari.

Kortom, Malaga is zeker het bezoeken waard nu je deze info gekregen hebt!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *