Klimaat Londen
Een citytrip naar Londen
Wanneer je een citytrip zoekt die niet zo ver weg is, is Londen misschien wel iets voor jou. Je kan er zowel heen met de trein, als met de boot, als zelfs met het vliegtuig. Op zo’n 2 uurtjes kan je eigenlijk al in Londen staan, afhankelijk waarvan je vertrekt natuurlijk.

Wat kan je allemaal doen in Londen?
Je kan zeer veel beleven in Londen. De meesten denken misschien onmiddellijk aan de Big Ben bezichtigen. Dit kan uiteraard, maar Londen is veel uitgebreider dan dit!

  • Je kan bijvoorbeeld gaan shoppen in Londen. Er zijn genoeg winkel om je hier eens goed te laten gaan.
  • Ook een bezoekje aan de Tower Bridge is natuurlijk onmisbaar wanneer je in Londen bent.
  • De Londen Eye is zeker ook een must om te doen.
  • The British Museum is zeker iets wanneer je houdt van wat cultuur op je citytrip.
  • Buckingham Palace is ook een klassieker om te doen in Londen.
  • Enzovoort.

Het klimaat in Londen
De gemiddelde temperatuur in Londen in de wintermaanden bedraagt 4 graden. In de zomermaanden (juli, augustus en september) bedraagt de gemiddelde temperatuur 19 graden. In de lente of de herfst is de gemiddelde temperatuur zo’n 11 graden.

Er wordt wel eens gezegd dat het steeds maar regent in Londen, maar dit klopt niet. Londen heeft een gematigd zeeklimaat, net zoals bij ons. Londen heeft eigenlijk een van de mildste klimaten van het Verenigd Koninkrijk.

Wanneer je interesse hebt in een citytrip naar Londen, heb je alvast al heel wat nuttige info meegekregen, maar het staat je vrij verdere info op te zoeken.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *