Klimaat Las Vegas
De grootste gokstad ter wereld is natuurlijk Las Vegas. De stad staat niet alleen in het teken van gokken, maar ook om de gigantische feesten, entertainment en stripclubs. Natuurlijk kan je ook naar Las Vegas afreizen om te gaan trouwen. Niet voor niets worden de grootste vrijgezellenfeesten gehouden in Las Vegas. Een van de populairste bezienswaardigheden zijn natuurlijk de hotels. The Venetian zorgt ervoor dat je even denkt dat je in Venetiƫ bent inclusief gondels. Je valt al snel van de ene verbazing in de andere in de grootste gokstad ter wereld. Het klimaat Las Vegas is een warm woestijnklimaat met milde winters en zeer warme winters. In de zomer loopt de temperatuur regelmatig op tot 40 graden of meer.

Klimaat Las Vegas

  • In Las Vegas regent het in de zomermaanden bijna nooit. De temperaturen zijn hierdoor hoog en het is vrij stoffig.
  • In een heel jaar valt er slechts 114 mm regen in Las Vegas. Deze kleine hoeveelheid wordt over het jaar heen verdeeld.
  • Gemiddeld heeft Las Vegas 3822 uur zon per jaar. Juni is de zonnigste maand met de meeste zonuren.
  • In de winter kan het wel afkoelen in Las Vegas. De gemiddelde temperaturen liggen rond de 14 en 18 graden. Er is ook nog maar gemiddeld 8 uur zon per dag. Voor Las Vegas is dat relatief weinig.
  • De gemiddelde dagtemperatuur ligt in Las Vegas op 33,6 graden en meestal zakken de temperaturen niet lager dan 27 graden met uitzondering in de winter.
  • 134 dagen per jaar is in Las Vegas de temperatuur hoger dan 32 graden. 74 dagen per jaar is de temperatuur zelfs hoger dan 38 graden. Deze dagen komen vooral in juli en augustus voor.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *