Beste reistijd Taiwan

Beste reistijd Taiwan, tips voor het maken van een reis.

Beste reistijd TaiwanU droomt van een reis naar Taiwan in het verre Oosten? Wat is de beste reistijd voor Taiwan? Welke periode kan u het best naar Taiwan afreizen? De beste reistijd Taiwan is oktober of november. Op deze pagina kom je meer te weten over de beste reistijd Taiwan, het klimaat, grootte van het land en heb je de mogelijkheid om een mooie reis naar Taiwan te boeken.  (Beste reistijd Taiwan tip)

Bekijk hier de beste reistijd van Taiwan en vakanties ->

Waar ligt Taiwan?

Beste reistijd Taiwan, meer info:

Op reis naar Taiwan:
Beste reistijd TaiwanTaiwan, een parel van een eiland in het Zuid-Oosten van Azië. Dit eiland ligt in de Oost-Chinese Zee ten Oosten van China en ten Zuidwesten van Japan. Taiwan bestaat uit verschillende eilanden en grenst in het Oosten aan de Stille Oceaan. Aangezien het eiland Taiwan ter hoogte ligt van de kreeftkeerskring heeft het een tropisch klimaat met de nodige regenval en stormen. De oppervlakte van de eilanden is meer dan 36000 vierkante km met midden op het grootste eiland een bergketen. Taiwan is over het algemeen heel groen en heeft veel bossen. (Beste reistijd Taiwan tip)

Wat is nu de beste reistijd Taiwan:
Over het algemeen is de gemiddelde temperatuur van Taiwan ruim boven de twintig graden het ganse jaar door. De beste reistijd voor Taiwan is oktober en november. Dan is de temperatuur niet te warm of niet te koud. In oktober en november is het herfst in Taiwan. De ideale temperatuur voor dit subtropische eiland ligt dan tussen de 23 en 26 graden. Het regent haast niet en er is ook geen storm op dat moment (Beste reistijd Taiwan informatie). Het regenseizoen is dan voorbij want deze valt voornamelijk in de lente tussen januari en maart. Het tyfoonseizoen loopt van juni tot september. In deze periode kan het echt heel heet worden op dit eiland en ook heel hard stormen. Men kan beter het tyfoonseizoen vermijden omdat Taiwan toch tot 5 orkanen per jaar kan hebben wat soms veel schade kan meebrengen voor zowel de mens als de natuur. Taiwan heeft ook enkele bergen en daar kan er soms sneeuwval zijn in de winterperiode met koude temperaturen. (Beste reistijd Taiwan informatie)

Bekijk hier de Taiwan vakanties en de beste reistijden voor Taiwan ->

Lees hieronder meer informatie en de beste reistijden voor andere landen:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *