Beste reistijd Seychellen

De beste reistijd voor de Seychellen.

Beste reistijd SeychellenDe Seychellen zijn een verzameling van 115 paradijselijke eilanden die zich over een lengte van 1000 kilometer uitstrekken tussen de evenaar en Madagaskar. Er wonen in totaal ruim 90.000 inwoners. Ze hebben een tropisch regenwoudklimaat waarbij de grootste verschillen tussen de eilanden ligt in de hoeveelheid neerslag. Het regent zeker de helft van de aantal dagen, in de regel kort en hevig in de middag. Het belangrijkste hoofdeiland Mahé krijgt gemiddeld 2900 millimeter per jaar te verduren. In de bergen kan dit oplopen tot wel 3600 millimeter. Kleinere eilanden zonder bergen hebben hier niet me te maken waardoor het er minder zal regenen. Hieronder lees je meer informatie over de beste reistijd Seychellen en heb je de mogelijkheid om een mooie vakantie naar de Seychellen te boeken. Wanneer je zelf een ervaring hebt gehad met de Seychellen en als je de beste reisperiode weet dan kan je hieronder een berichtje achterlaten. (Beste reistijd Seychellen info)

Bekijk hier de beste reistijd voor de Seychellen en vakanties Seychellen ->

Waar liggen de Seychellen?

Beste reistijd Seychellen:

Beste reistijd SeychellenToch zijn er verschillen in de maanden. Mei tot september wordt wel het droge seizoen genoemd waarbij er waterrestricties kunnen gelden waardoor er slechts enkele uren water beschikbaar is (Beste reistijd Seychellen info). De zomer, die in onze winter valt, heeft gemiddelden van 30 graden. De winters zijn zeer aangenaam met 24 graden. Tijdens de nachten zal het niet meer dan een paar graden afkoelen. Op de eilanden kunnen door uitlopers van orkanen wel flink waaien. De eilanden vallen zelf niet onder het orkaangebied. (Beste reistijd Seychellen info)

  • De beste reistijd voor de Seychellen zijn de maanden april, mei en oktober. Deze maanden hebben de minste wind en zijn derhalve ook het meest geschikt om te duiken. Maar ook tussen juni tot september, als het wat meer waait, is de temperatuur heel aangenaam. Tussen november tot april hebben de eilanden te maken met de noordwestpassaat die vochtige en warme lucht aanvoert (Beste reistijd Seychellen info). De zee is dan vrij rustig maar het kan wel klammer aanvoelen. De temperatuur van het water is altijd hoog en varieert, afhankelijk van de periode en plaats, tussen de 26 en 30 graden. Samen met de hagelwitte stranden en palmbomen zijn de Seychellen een prima plek om te overwinteren. De tropische regenbui neem je dan wel op de koop toe.

Bekijk hier de Seychellen vakanties en de reistijden Seychellen ->

Reistips Seychellen:

Wanneer je van plan bent om naar de Seychellen te gaan dan is het aan te raden om de prijzen goed met elkaar te vergelijken dit kan behoorlijk schelen. Door hierboven op één van de links te klikken kan je het aanbod Seychellen vakanties terugvinden.

Lees meer reistijden voor andere landen:

1 reactie

Moderator | BesteReistijd.net · 25 november 2018 op 22:25

Voor welke reisperiode zou jij gaan wanneer je besloten hebt om naar de Seychellen te gaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *