Beste reistijd New York

Beste Reistijd New York, de kaart en meer reisinformatie voor New York.
Beste reistijd New YorkBent u op zoek naar meer informatie over de beste reistijd voor New York, bijvoorbeeld voor een vakantie, rondreis, een zakelijke trip of misschien wel voor het opzoeken van familie? Bekijk op deze pagina meer informatie over de beste reistijd New York, ook kunt u de kaart van New York terugvinden en kunt u een reis boeken naar New York bij de reisspecialist.

Meer informatie over New York

  • New York (of The Big Apple, om zijn bekende bijnaam aan te halen) is een van die steden die je gewoon bezocht moet hebben. Samen met Parijs, London en Rome vormen ze de verplichte kost voor iedere zelf-verklaarde reiziger. In tegenstelling tot Europa’s bekende steden ligt New York echter wel wat verder, aan het andere einde van de grote blauwe plas, de Atlantische Oceaan. Wie afreist moet dan ook rekening houden met een lange vlucht, welk jaargetijde je ook kiest om New York te bezoeken. (Beste reistijd New York informatie)
  • Toch is het wel degelijk belangrijk om de weersomstandigheden eens goed onder de loep te nemen, voordat je een vliegticket boekt. Wie een vluchttijd van bijna 9 uur moet verduren (met de bijkomstige jetlag) wil natuurlijk wel optimaal van de stad kunnen genieten. Hieronder dus wat tips voor de beste reistijd naar New York.
  • Wat echt een aanrader kan zijn is om het Vrijheidsbeeld te gaan bekijken.

Bekijk hier de beste reistijd voor New York en reistips ->

Waar ligt New York op de kaart?

Beste reistijd New York, meer informatie:

Beste reistijd New YorkChristmas in New York
• De meeste mensen kennen New York wel uit de bekende rom-coms van Hollywood, waarin een leuk koppeltje in een romantisch ondergesneeuwd New York hun liefde vieren. En volledig verzonnen is dat niet: het winterse New York kan inderdaad heel romantisch overkomen, met vallende sneeuw, warme, gezellige winkelstraatjes en vrolijke kerstliedjes om je te begeleiden. (Beste reistijd New York informatie)
• Dat is de ene kant, de andere kant is dat New York jaarlijks gebukt gaat onder de effecten van deze romantische winter. Gelegen in het noorden van de Verenigde Staten krijgt The Big Apple geen Nederlandse, maar eerder Scandinavische winters. Als het hier sneeuwt, dan sneeuwt het echt, en een meter of 2 in een avond tijd is een bijna gebruikelijke hindernis voor de New Yorker.
• Mocht u New York dus definitief in de Kerstvakantie (of gewoon ergens in het winterseizoen) willen bezoeken, wees dan bewust van de mogelijke risico’s: vertraging, geannuleerde vluchten, moeizaam verkeer in de stad zelf, etc. Het hoeft niet te gebeuren, zeker niet, maar de mogelijkheid bestaat. Voor de ervaren reiziger om dat in zijn achterhoofd te houden. (Beste reistijd New York informatie)

Bekijk hier de vakantie New York en de beste reistijden voor New York ->

Meer reistijden voor andere landen:

 

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *