Beste reistijd Mexico

Beste reistijd Mexico, tips voor het maken van een mooie reis.
Beste reistijd MexicoOp zoek naar de beste reistijd voor Mexico, bijvoorbeeld voor het maken van een rondreis, een bezoekje aan uw familie, een vakantie of misschien wel een zakenreis? Bekijk op deze pagina meer over de beste reistijd Mexico, de kaart en heeft u de mogelijkheid om een mooie reis naar Mexico te boeken bij een reisspecialist.

Meer informatie over Mexico

  • Door de Amerikanen zal Mexico ongetwijfeld als het stoute, kleine broertje worden gezien, dat bij tijd en wijle moet worden beteugeld. Maar klein grut is Mexico al decennia niet meer: het grootste Spaanstalige land ter wereld draait gewoon met de wereldtop mee.
  • Net als Amerika is Mexico een land waar allerlei verschillende culturen bij elkaar zijn gekomen. Aan het oppervlak is de dominante cultuur misschien het Spaans, maar veel pre-Beste reistijd Mexicochristelijke gewoontes, afkomstig van de oorspronkelijke bewoners, hebben het dagelijks leven van de gewone Mexicaan drastisch beïnvloed. Denk bijvoorbeeld aan de feestdag Diá de Muertos, waarin de Mexicanen hun overleden familie eren: deze oorspronkelijke Maya-traditie is in Mexico onderdeel geworden van Kerk en cultuur. (Beste reistijd Mexico informatie)
  • Kortom, een bezoekje aan Mexico brengt de geïnteresseerde toerist in contact met een fascinerende en complexe cultuur, waarvan de wortels zowel in Europa als Midden-Amerika liggen. Maar wanneer kun je Mexico nu het best bezoeken, wat is de beste reistijd, en bestaan er grote verschillen tussen de regionale provincies? Hieronder een kort overzicht.

Bekijk hier de beste reistijd voor Mexico en vakanties ->

Waar ligt Mexico?

Beste reistijd Mexico, info:

Woestijnen en Oerwouden in Mexico
Beste reistijd Mexico• Voor de Amerikanen is het noorden van Mexico altijd een wetteloos gebied geweest, waar beruchte misdadigers een veilig heenkomen zochten: de kale, eindeloze vlaktes doen onmiddellijk denken aan klassiekers als The Good, the Bad, and the Ugly en For a Few Dollars More. Het is zomers echter wel smoorheet en de voorzieningen zijn, zeker in het verre noorden, niet uitstekend. (Beste reistijd Mexico informatie)
• Het midden en zuiden van Mexico neigen naar de tropische oerwouden van Nicaragua en Honduras. Zeker in de zuidelijke regio Yucatan vindt je dichte bossen, snelstromende rivieren, en traditionele indianenstammen. De beste tijd om het te bezoeken is buiten het regenseizoen, dat duurt van juni tot oktober. (Beste reistijd Mexico informatie)
• Mexico-stad, met 20 miljoen inwoners een van de grootste steden ter wereld, is natuurlijk een fantastische plek om te bezoeken. Doordat de stad op bijna 2000 meter hoogte ligt zijn de temperaturen relatief laag (niet veel meer dan 30 graden in de zomer), maar de lucht ijl. Beste reistijd voor Mexico-stad is dan ook in het regenseizoen, wanneer de temperatuur iets koeler is en de kans op smog lager. (Beste reistijd Mexico informatie)

Meer te weten komen over het klimaat van Mexico, ga dan naar onze andere informatieve pagina over Mexico klimaten: http://bestereistijd.net.transurl.nl/klimaat-mexico/.

Reistips voor Mexico:

Lees hier meer informatie over de vakanties in Mexico: http://vakantiemexico.net/

Bekijk hier de Mexico vakanties en de beste reistijden Mexico ->

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *