Beste reistijd Malediven

Beste reistijd Malediven, de kaart en leuke reisinformatie.

Beste reistijd MaledivenOp zoek naar meer informatie over de beste reistijd voor de Malediven (beste reistijd Malediven)? Dan bent u hier op het juiste adres! Allereerst komt u meer te weten over de Malediven, vindt u de kaart van de Malediven en kunt u een reis boeken naar de Malediven bij een reisspecialist.

Meer informatie over de Malediven

Met zijn warme zeeën, wuivende palmbomen en zij parelwitte zand, zijn Malediven een populaire keuze voor uw welverdiende vakantie! Geniet bijna het hele jaar door van perfecte weersomstandigheden, in combinatie met de vriendelijke bevolking en tal van vakantie-activiteiten! Omring u met luxe en comfort en kies uit het betoverende aanbod van resorts op de malediven! Bekijk hieronder tevens meer informatie over de beste reistijd Malediven en ook is er de mogelijkheid tot het doen van een boeking naar de Malediven. (Beste reistijd Malediven tip)

Bekijk hier de beste reistijd voor de Malediven en vakanties Malediven ->

Waar liggen de Malediven?

Beste reistijd Malediven:

  • Een Robinson Crusoë bestemming

Dit verbazingwekkende deel van de wereld is de ultieme toevluchtsoord van de Indische Oceaan. Een luxe vakantie naar de Malediven met zijn elegante Resorts biedt schitterende stranden, schitterende zonneschijn en een warme verwelkoming. De Malediven worden gevormd door een ringvormige reeks eilanden: een complex en levendige groep van 26 natuurlijke atollen.
Het is de perfecte bestemming voor een huwelijksreis, een luxe scuba-duikervaring, of gewoon als even ontsnapping aan de stress van het dagelijks leven. (Beste reistijd Malediven info)

Meer informatie over de beste tijd voor een reis naar de Malediven: http://vakantiemalediven.nl/malediven-vakantie-beste-tijd/

  • Natte en een droge maanden

Beste reistijd MaledivenDe Maldiven kennen door hun ligging niet ver van de evenaar slechts twee seizoenen: het droge ,van half december tot en met april en het natte seizoen, van mei tot en met september. Dan vallen er korte maar wel hevige plensbuien. Oktober en november zijn overgangsmaanden met relatief veel met relatief passaatwinden. Das wel belangrijk voor wie er gaat watersporten! (Beste reistijd Malediven informatie)

  • De gemiddelde dagtemperatuur

De lucht- en watertemperatuur elke dag vrij constant en gaan van 29 tot 32 graden overdag en ’s nachts van 24/25 graden ’s nachts. Dag en nacht duren er evenlang. Het zeewater is zalig: van 27 tot 29 graden. Er hangt wel steeds een hoge luchtvochtigheid. Tijdens het winterzonseizoen,(december, januari, februari, maart, april) heb je net die aangename temperaturen, valt er weinig regen, is luchtvochtigheid lager en geniet je van een heldere hemel. Dus ideaal als het hier koud, nat is of vriest! Resorts en hotels zijn draaien dan wel op een drukke bezetting, dus vroeg boeken is aan te raden. (Beste reistijd Malediven informatie)

Bekijk hier de vakantie Malediven en de beste reistijden Malediven ->

Meer informatie over de Malediven: http://vakantiemalediven.nl/

Bekijk hieronder andere goede reistijden voor landen:

1 reactie

Anoniem 2 · 18 juli 2016 op 20:36

De Malediven daar wil ik echt wel naar toe gaan zeg! Geweldige reiservaring lijkt me dat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *