Beste reistijd Los Angeles

Beste reistijd Los Angeles, de kaart en reisinformatie.
Beste reistijd Los AngelesBent u op zoek naar meer informatie over de beste reistijd voor Los Angeles, dan bent u bij ons op het juiste adres. Op deze pagina komt u meer te weten over Los Angeles zelf, de kaart van Los Angeles, de beste reistijd voor Los Angeles (beste reistijd Los Angeles) en kunt u de vakanties en andere reizen bekijken door op één van onderstaande links te klikken. Veel leesplezier toegewenst!

Meer informatie over Los Angeles

  • Los Angeles, de Stad der Engelen, de stad van onze dromen en de grote broer van Hollywood. Voor de meeste mensen zal er bij het horen van de naam ‘Los Angeles’ vooral een belletje rinkelen vanwege die laatste connectie. Hollywood. Los Angeles als het beginpunt van de talloze films waar we in de bioscoop, of gewoon op de luie stoel in onze woonkamer, zo van hebben genoten.
  • Nu vormt Los Angeles zeker het hart van de Amerikaanse filmindustrie en fungeert het achterland als een poel voor talentvolle jonge acteurs en actrices, maar wie goed kijkt zal zien dat LA veel meer is dan alleen het decor van films en televisieseries, het is op zichzelf ook een fascinerende stad, waar honderden culturen vreedzaam naast elkaar leven en waar een bruisende multiculturele sfeer is ontstaan. (Beste reistijd Los Angeles informatie)
  • Kortom, Los Angeles moet je zeker eens bezoeken. Maar wanneer, wat is de beste periode om eens over de brede boulevards van Hollywood en Beverly Hills te flaneren? Hieronder een overzicht. (Beste reistijd Los Angeles informatie)

Bekijk hier de beste reistijd van Los Angeles en vakanties ->

Waar ligt Los Angeles op de kaart?

Beste reistijd Los Angeles:

Water en Woestijn
Beste reistijd Los Angeles• Behalve het hart van de Amerikaanse filmindustrie is LA ook een van de belangrijkste havensteden in de Verenigde Staten. Dagelijks verlaten honderden, zo niet duizenden schepen de haven om naar bestemmingen in Zuid-Amerika, Afrika, Azië en Europa af te reizen. De nabijheid van de glinsterend blauwe zee, en de prachtige witte huisjes die op de steile kliffen zijn gebouwd, heeft sommigen echter het idee gegeven dat LA van nature een ‘groene stad’, maar dat is eigenlijk helemaal niet zo. (Beste reistijd Los Angeles informatie)
• Net als een groot deel van Californië heeft Los Angeles de laatste jaren te kampen gehad met extreme droogte. De stad balanceert eigenlijk op de rand van een woestijnklimaat en blijft alleen door de continue irrigatie zo groen en levendig. Bezoekers moeten dan ook rekening houden met de zomerse temperaturen, die zeker in de maanden juli en augustus naar extreme hoogtes kunnen stijgen. Een bezoek in de lente, wanneer het klimaat iets milder is gestemd en zeebriesjes voor verkoeling zorgen, is dan ook geen onnodige luxe. (Beste reistijd Los Angeles informatie)

Bekijk hier de vakantie Los Angeles en de beste reistijden ->

1 reactie

Moderator · 25 november 2018 op 09:31

Weke reistijd vind jij goed voor Los Angeles? In weke periode ben je gegaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *