Beste reistijd Ibiza

Beste reistijd Ibiza, tips voor het maken van een reis. Kom hieronder meer te weten over de beste reistijd Ibiza.
Beste reistijd Ibiza
  • Ibiza is een klein eilandje aan de oostkust van Spanje. Het maakt deel uit van de zogeheten Balearen, een eilandengroep waar meer dan een miljoen mensen wonen. Voor Nederlanders is Ibiza waarschijnlijk bekender als het perfecte vakantieoord, waar de internationale jetset een huisje heeft en in het weekend komt feesten. Er zijn bijvoorbeeld verschillende liedjes over het eiland geschreven en talloze bekende rom-coms spelen zich op zijn warme en romantische stranden af.
  • Hoog tijd dus om de beroemde Ibiza-vibe eens aan den lijve te ondervinden. Maar wat is nu de beste reistijd voor Ibiza, wanneer kun je het eiland het beter wel (en wanneer niet) bezoeken. Hieronder wat handige tips die je verder zullen helpen met een succesvolle vakantie. (Beste reistijd Ibiza informatie)

Bekijk hier de beste reistijd voor Ibiza en vakanties ->

De kaart van Ibiza:

Beste reistijd Ibiza, meer informatie:

Zonnig Feesteiland

  • Ibiza vormt, samen met andere Spaanse en Griekse badsteden zoals Chersonissos en Lloret de Mar, een van de befaamde en beruchte feestlocaties in het Middellandse Zeegebied. Het enige verschil met de laatste twee voorbeelden is misschien dat Ibiza zich voorstaat op een wat ‘chiquere’ clientèle. (Beste reistijd Ibiza informatie)
    Beste reistijd Ibiza
  • Toch is Ibiza best betaalbaar als je de juiste reistijd weet uit te kiezen. In het hoogseizoen, wanneer het eiland op zijn drukst is, kunnen de prijzen voor accommodatie, horecagelegenheden en andere activiteiten inderdaad behoorlijk hoog zijn. Maar voor wie in april, mei of september een bezoekje besluit te brengen, zijn de kosten aanzienlijk lager en kan men ook meer genieten van het culturele aanbod waar Ibiza, naast zijn beroemde clubs en discotheken, ook over beschikt. (Beste reistijd Ibiza informatie)
  • Bovendien is de temperatuur in deze maanden een stuk aangenamer dan de zinderend hete 37 – 40 graden waar het hoogseizoen onder heeft te lijden. Er zijn dus twee opties: voor de echte feestbeesten, die het drukke maar gezellige Ibiza willen beleven, is het hoogseizoen zeker aan te raden. Maar voor diegenen die wat meer rust verlangen en een iets lagere temperatuur, dan wel prijs, vormen de maanden april, mei en september een uitstekende keuze. (Beste reistijd Ibiza informatie)

Bekijk hier de vakantie Ibiza en de beste reistijden ->

Meer beste reistijden:

 

1 reactie

Moderator · 2 december 2018 op 23:34

Voor welke reisperiode zou jij gaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *