Beste reistijd Fiji

Beste Reistijd Fiji, alles over het maken van een prachtige reis.
Beste reistijd Fiji
Van plan om naar Fiji te gaan maar wilt u eerst te weten komen wat nou precies de beste reistijd is (beste reistijd Fiji)? Op deze pagina komt u meer te weten over Fiji zelf, waar Fiji ligt, de beste reistijd voor Fiji en heeft u de mogelijkheid om een mooie vakantie of een andere reisvorm te boeken bij een reisspecialist.
  • Fiji is een kleine eilandengroep in de Stille Oceaan, ten oosten van Australië. Het land bestaat uit 332 kleine eilandjes, waarvan er tegen de 100 permanent worden bewoond. De meeste van deze eilandjes zijn ontstaan door vulkaanuitbarstingen en het gebied is nog steeds vulkanisch actief, zodat er soms zelfs nieuwe eilandjes uit de zee omhoog rijzen!
  • De cultuur in Fiji is overwegend Polynesisch (vergelijkbaar met de Maori, de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland), maar Britse en Indische invloeden hebben ook hun stempel op het eiland gedrukt. Fiji is al jaren een populaire vakantiebestemming, – vooral voor pas-getrouwden – en een groot deel van de nationale economie wordt ondersteund door de uitgaven van Europese en Amerikaanse toeristen. Bekijk hieronder meer informatie over de beste reistijd voor Fiji.

Bekijk hier de beste reistijd voor Fiji en Fiji vliegtickets ->

Waar ligt Fiji?

Beste reistijd Fiji:

Voordelen
• De belangrijkste oorzaak voor Fiji’s succes op het gebied van toerisme is zijn heerlijke klimaat en prachtige omgeving. Het weer is vrijwel het hele jaar door tropisch en zelfs in de ‘koude’ periode van mei tot oktober is het gemiddeld nog steeds 22 graden. (Beste reistijd Fiji info)
• Daarnaast is de omgeving, met zijn karakteristieke kleine, met palmbomen begroeide eilandjes en kraakheldere water, een van de redenen dat toeristen graag terugkomen: je waant je gewoonweg in een aards paradijs. (Beste reistijd Fiji info)
Beste reistijd Fiji• Aangezien de lokale economie van Fiji vrijwel volledig op het toerisme is afgesteld, zijn de basisvoorzieningen (accommodatie, horeca en pleziertochtjes) bijzonder goed georganiseerd. Gerenommeerde hotelketens hebben bovendien prachtige voorzieningen aangelegd die naadloos overgaan in de plaatselijke natuur. Zo kunt u op het terras van uw appartementje of hotelkamer genieten van de ondergaande zon en de zachte golfjes die tegen het strand aanspoelen. (Beste reistijd Fiji info)
• De tropische idylle, met kokosnoten, rum-cola’s en fris fruit voor ontbijt, wordt hier dan ook volkomen verwezenlijkt. Vluchten naar Fiji duren natuurlijk lang (dat is eigenlijk het enige nadeel), maar bij aankomst wordt u ruimschoots voor dit ongemak vergoed. Door de continue zeewinden is het in Fiji bovendien nooit verstikkend heet, zodat u zelfs in de warmste maanden probleemloos een bezoek aan de eilanden kunt brengen. Een beste reistijd voor Fiji is er dus eigenlijk niet: een vlucht boeken kan altijd!

Bekijk hier de Fiji vliegtickets en de beste reistijden ->

Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Fiji.

Bekijk hieronder de beste reistijden voor andere landen:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *