Beste reistijd Estland

Beste reistijd Estland, leuke reisinformatie en handige tips.
Beste reistijd Estland
Altijd al eens naar Estland willen gaan, bijvoorbeeld voor een rondreis een vakantie of misschien wel voor een bezoekje aan familie of een zakelijke trip? Dan bent u wellicht geïnteresseerd in de beste reistijd voor Estland (beste reistijd Estland). Op deze pagina komt u meer te weten over de beste reistijd van Estland, waar Estland precies op de kaart ligt en heeft u de mogelijkheid om een mooie reis te boeken naar Estland.
  • Estland is waarschijnlijk een van de minst bekende Europese landen, samen met zijn buren Letland en Litouwen. Het kleine landje (zowel qua inwoners als grondoppervlak) maakt deel uit van de zogeheten Baltische staten, een regio in het noorden van Europa, onder Scandinavië, en grenzend aan de Baltische zee.
  • In tegenstelling tot Letland en Litouwen, waar Baltische, dan wel Slavische talen worden gesproken, spreekt men in Estland het on-gerelateerde Fins-Oegrisch, een taal verwant met het Hongaars. Het Ests wordt over het algemeen beschouwd als een van de moeilijkere Europese talen, wat, gekoppeld aan zijn relatieve onbekendheid, het land heeft afgezonderd van overige toeristische centra in de regio.
  • Toch is Estland wel degelijk een bezoekje waard, al is het handig om je reis van tevoren goed te plannen. Hieronder enkele handige adviezen en de beste reistijd om naar Estland te vertrekken!
Hieronder leest u meer informatie over de beste reistijd van Estland en heeft u de mogelijkheid om een mooie reis naar Estland te boeken bij een reisorganisatie.
Voor algemene reisinformatie en tips: Rondreis.net.

Bekijk hier de beste reistijd voor Estland en vakanties ->

Waar ligt Estland op de kaart?

Beste reistijd Estland:

Scandinavisch Klimaat
Beste reistijd Estland• Estland mag dan niet zo bekend zijn als Noorwegen of Zweden, het klimaat in dit kleine landje valt goed met zijn twee grote bovenburen te vergelijken: aangenaam warm in de zomer, ijskoud in de winter. Gedurende de maanden november t/m maart vriest de Baltische Zee soms zelfs helemaal dicht en temperaturen kunnen wekenlang diep onder het vriespunt blijven (Beste reistijd Estland informatie). Wie geen zin heeft in winterse taferelen dient deze periode dan ook te vermijden. (Beste reistijd Estland informatie)
• Voor schaatsliefhebbers en andere winter-enthousiasten heeft Estland ook in deze maanden echter genoeg te bieden: gezellige restaurants, met name in de hoofdstad Tallinn, schaatsen op de dichtgevroren meren, of wandelen door sprookjesachtige bossen, met dikke lagen sneeuw.
• Vervoer naar Estland is divers. Het vliegtuig is de makkelijkste optie, met talloze directe vluchten naar de hoofdstad, terwijl trein en bus voor de toerist met het kleinere budget een uitkomst vormen. Wie kiest voor een bus- of treinreis moet echter rekenen met een flink aantal uren. Estland ligt in het hoge noorden van Europa en grote driebaanssnelwegen zijn in dit gebied dun gezaaid. (Beste reistijd Estland informatie)

Bekijk hier de beste reistijd voor Estland en vakanties ->

Lees hieronder meer reistijden voor bepaalde landen:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *