Wanneer is de beste reistijd voor Amerika?

Reizen door Amerika!
Amerika is het land van onbegrensde mogelijkheden. Amerika heeft alles. Bergen, woestijnen en interessante steden. Te veel om op te noemen. Amerika is een land waar je eens in je leven geweest moet zijn. De beste reistijd voor Amerika ligt een beetje aan het gebied waar je naar toe wilt. Las-Vegas is voor de mensen die willen gokken en houden van het extreme. Als je naar Las-Vegas wilt ben je niet afhankelijk van het weer en seizoen. Gokken kun je daar altijd. Bekijk hieronder meer informatie over de beste reistijd voor een bepaalde plek in Amerika.

Bekijk hier meer informatie >>

Lees verder over de:

Wat is de beste reistijd voor Amerika?

Beste reistijd voor Las-Vegas:

Beste reistijd AmerikaLas-Vegas is de stad met de strip. Daar kun je gokken en trouwen wanneer jij dat wilt. Deze wereldstad is vooral bekend om zijn extravagante hotels en casino’s. Tegenwoordig is deze dit metropool grootste van de staat Nevada en herbergt ongeveer 580.000 inwoners. De stad heeft heel veel neonverlichting en ligt midden in de woestijn. Het klimaat is in januari droog en is de gemiddelde temperatuur 7.5 graad. Dit is in juli wel even anders met zijn 34 graden. Wanneer je echt naar de stad komt om een gokje te wagen zou het in juli kunnen…Maar met deze temperatuur kun je beter op de stranden liggen. Dus om te gaan gokken zijn maart-april prima maanden om dat te doen.

De westkust van Amerika.

Beste reistijd voor Californië:

In Californië zijn grote klimaatverschillen aanwezig. In het zuiden met zijn woestijnen kan de temperatuur hoog oplopen terwijl in het noorden natte winters zijn. Over het algemeen heeft door het jaar heen Californië een comfortabel, mediterriaan klimaat. Het is voor de Nederlander het ideale klimaat om aan de nattigheid van de Nederlandse zomer te ontsnappen.

Bekijk hier de beste reistijd voor Amerika en Amerika reizen >>

Beste reistijd Midden-Amerika:

Centraal-Amerika is een mix van tropisch, sub-tropisch en hooggebergteklimaten. Wil Beste reistijd Amerikaje in midden-Amerika op vakantie in de winter dan heb je de minste kans op zware regenval en tropische stormen. In de hooggebergte gebieden in het binnenland van Mexico kan het in de winter vrij koel zijn. Amerika is een groot land wat heel erg kan verschillen van klimaat. Voordat je van plan bent om je vakantie daar door te brengen infomeer op tijd naar de klimaatomstandigheden van het gebied waar je naar toe wilt.

Waar ligt Amerika?

Meer informatie over beste reistijden voor andere landen:

3 reacties

Anoniem · 2 maart 2017 op 10:07

Ik zou graag ooit eens drie weken door Amerika willen rondreizen, wel ben ik benieuwd wat je dan het beste kan doen. Heeft iemand reistips en wat je ongeveer kwijt bent voor zo’n reis?

Moderator · 2 december 2018 op 11:46

Voor welke reisperiode zou je kiezen als je naar Amerika gaat en naar welk deel wil je gaan?

Moderator · 7 januari 2019 op 23:16

Heb je een mooie reis op het oog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *